Nagy nehezen felújították a forgalmas szolnoki járdát, de milyen minőségben?

Megosztás

Nem, ez nem több év alatt alakult ki ez az állapot, hanem a január közepén sebtében felújított, nagy forgalmat bonyolító szolnoki járda ilyen állapotban van. Ezt a munkát vajon ki vette át?

Füle István képviselő tette közzé a lesújtó képeket és őszinte véleményt, hogyan is zajlott az elmúlt hónapokban a szolnoki városvezetés hozzáállásának változása, majd a borzalmas munka elvégzése. “Amióta közvetlen rálátásom van a város ügyeire, tehát 2019 óta, a fideszes városvezetés nemigen foglalkozik az utak, járdák állapotával. Tavaly az ellenzéki pártok képviselői javasolták, hogy 400 millióval emeljék meg az erre a területre fordítható pénzeket. A Fidesz simán lesöpörte a javaslatot.

Október közepén, majd még egyszer november végén szóvá tettem egy forgalmas járdaszakasz sanyarú állapotát, a Nagy Imre körúton, az OTP előtt. Sokáig nem történt semmi, majd január közepén, hirtelen találtak pénzt a javításra, csakúgy mint a város több pontján. Ezt mindenképpen üdvözölhetjük, de az előtte-utána képek tanúsága szerint a minősége kívánnivalót hagy maga után. Jöjjenek a képek” – írta Füle a közösségi médiában.

Kapcsolódó cikkek